Card image capCard image capCard image cap


Paardrijlessen

Op De Barthoeve kan je vanaf 6 jaar terecht voor paardrijlessen. Zowel springen als dressuur. De lessen worden gegeven door Sofie Van Dyck. Zij heeft zelf meer dan 20 jaar ervaring in de paardensport en is nog steeds actief als wedstrijdruiter.

De eerste les zal steeds een privé-les zijn. Dit is belangrijk om kennis te maken en een idee te krijgen van het niveau van de ruiter. Daarna is er de mogelijkheid om privé-lessen te blijven volgen of in groep. De groepen zijn beperkt tot maximaal vijf personen. Hierdoor is er voldoende individuele aandacht voor iedere ruiter.

Om een afspraak te maken of een vast lesuur door te krijgen kan je best contact opnemen met Sofie. Wij vragen om 15 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn. Dit geeft de mogelijkheid om de pony's en paarden te poetsen en borstelen en uiteraard is het de bedoeling dat de ruiters ook zelf leren om een paard of pony op te zadelen.
Privéles (kennismaking): 23€ half uur met manégepaard.
Privéles half uur met eigen paard: 20€
Groepsles (max 6 ruiters): 20€
30 minuten rijden van uw paard: 18€
Wijziging toegang van externe lesgevers: Omwille van organisatorische redenen kunnen externe lesgevers enkel nog komen lesgeven op zaterdagavond en/of zondagavond na 18u.
Aanpassing vanaf 1 januari 2021: klik hier voor meer info verzekering en wedstrijdlicentie
Mail ons
0479/27.66.78Card image capCard image capCard image cap


Sofie Van Dyck De Barthoeve BVBA Bartstraat 36 2560 Kessel